TSO BAŞKANI GELİŞ, HDP EŞ GENEL BAŞKANI DEMİRTAŞ'I ZİYARET ETTİ.
 Çözüm süreçi ve Bölge Esnafımızın sorunları ile alakalı Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Osman GELİŞ,Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Süleyman ÇAĞLI ve Yüksekova Ticaret Odası Başkanı Sayın Salih ÖZDEMİR’ den oluşan heyet HDP Eş Genel Başkanı Sayın Selahattin Demirtaş'ı Ziyaret etti.

Bugün TBMM’de gerçekleşen ve Şırnak Milletvekili Sayın Faysal Sarıyıldız’ın da eşlik ettiği görüşmede, Şırnak, Cizre, Silopi ve Yüksekova’da son dönemlerde yaşanan olaylardan kaynaklı esnafın ve halkın yaşadığı sorunlar ve sıkıntılar paylaşıldı. Birlikte çözüm üretilmesi konusunda karşılıklı fikiralış verişinde bulunuldu.

Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Osman GELİŞ, Şiddetsiz ortak bir yaşam dili hep beraber yaratıp hepimizin olmazsa olmazımız olan çözüm sürecinin hızlanıp hayata geçmesi için bütün dinamikleri seferber etmek ve çaba göstermek hepimizin asli ve vicdani görevimiz olduğuna göre katkı sunmaya da hep beraber seferber olalım.dedi.20.11.2014