BAŞKAN GELİŞ, SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU.

Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Osman GELİŞ ve Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Süleyman ÇAĞLI ile beraber Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

(TOBB) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin nezdinde 81 il ve 160 ilçenin oda ve borsa başkanları ile beraber Cumhurbaşkanımız’a yeni görevi ve yeni yapılan saray için ziyarette bulunup, Geniş kapsamlı bir toplantıya katılarak görüşlerimizi aktardık.

Başkan Geliş ve Başkan Çağlı ; Ülkemizin , Bölgemizin ve ilimizin sorunları dile getirerek, başta çözüm sürecinin hassasiyetle istişarelerinin hızlandırılması ve çözüme ulaşması önemini dile getirdik.             İş camiasının rekabet koşullarının önündeki engellerin iyileştirilmesi konusunda gözden geçirilerek istihdam sayısının arttırılması ve katkı sunulması için detaylar üzerinde görüşlerimizi aktardık.              İş camiasının İş mahkemeleri ile olan sorunları dile getirdik. Ülkemizin bu sorunları özellikle çözüm süreci olmak üzere iş camiasının bu sorunlarının giderileceği ve azalacağı durumunda ülkemizin ve bölgemizin önüne koyduğu hedef çıtasına daha erken ulaşacağı aşikardır. Dedi.

Başkan Geliş ve Başkan Çağlı Sayın Cumhurbaşkanımızın yaklaşımından  ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Dediler.14.12.2014