Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Osman GELİŞ, “TARIM VE İNSAN” Konulu Fotoğraf Sergisine Katıldı.

Şırnak’ta Tarım ve İnsan konulu fotoğraf sergisi Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığınca 2014 yılında 6.sı gerçekleştirilen yarışma neticesinde sergiye değer bulunan fotoğraf sergisi Şırnak il kültür Turizm Müdürlüğü Sergi salonunda sergilendi.

Fotoğraf sergisi açılışına Şırnak Valisi Ali İhsan Su Cumhuriyet Başsavcısı M.Akif Dönertaş 23 Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar ile Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Osman Gürcan İl Jandarma Alay Komutanı kurmay Albay Mustafa Sakaoğlu Şırnak Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Şeker İl Emniyet Müdürü Celal Sel Şırnak TSO Başkanı Osman Geliş Kurum Müdürleri vatandaşlar katıldı.

Sergiyi gezen Başkan Geliş, Bu güzel bir resim sergisi bu anlamda sergiyi gerçekleştiren il kuruma teşekkür ediyorum“dedi. 23.04.2015