BAŞKAN GELİŞ 28. AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARINA BAŞLADI.

Şırnak’ta Bu yıl 11-17 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan 28. Ahilik Haftası etkinlikleri başladı.

Bu yıl 11-17 Mayıs tarihlerinde kutlanacak olan 28. Ahilik Haftası nedeniyle Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş, Şırnak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Heşar Haşimoğlu ve Ticaret İl Müdür Vekili Mehmet Emin Yıldırım ve diğer oda başkanları Vali Ali İhsan Su'yu makamında ziyaret etti.

Vali Ali İhsan Su'ya çiçek takdim eden heyet, 28. Ahilik Haftası nedeniyle yapılacak etkinlikler hakkında da bilgi sunarak Vali Su ile bir süre sohbet etti.

Ardından 28. Ahilik Haftası Valilik bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. Şırnak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Heşar Haşimoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş ve Ticaret İl Müdür Vekili Mehmet Emin Yıldırım Valilik bahçesindeki Atatürk Anıtı’na çelenk koydu.

Çelenk koyma törenine, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş,Şırnak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Heşar Haşimoğlu, Ticaret İl Müdür Vekili Mehmet Emin Yıldırım, oda başkanları ve kurum müdürleri katıldı.

Daha sonra Şırnak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Heşar Haşimoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş, Ticaret İl Müdür Vekili Mehmet Emin Yıldırım ile beraberindeki heyet, Şırnak’ın Ahisi Salih Kalkan, Genç Ahisi Sait Küden, Kadın Ahisi Emel Erkan ve Yaşlı Ahisi seçilen Abdurahman Turan’ı iş yerlerinde ziyaret ederek çeşitli hediyeler verildi. 11.05.2015