YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ OSMAN GELİŞ, 1 KASIM SEÇİMLERİNİ DEĞERLENDİRDİ.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Osman Geliş, Pazar günü gerçekleştirilen 26. Dönem Milletvekilleri seçimlerini değerlendirdi.

Başkan Geliş; “herkesin bu saatten sonra ülkenin geleceğine katkı sunacak çalışmalara ve çabalara destek vermesini bekliyoruz” Yapılan seçimin milletimize, ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını dileyen Yönetim Kurulu Başkanımız Osman Geliş söyle konuştu;

“Geçmişteki sıkıntıları göz önünde bulundurup, ülkemizin birliğine, beraberliğine bütün siyasilerin katkı sunmasını bekliyoruz. Çözüm mercii olan mecliste herkesin bu son aylarda yaşadığımız olumsuzluklardan ders alarak, herkesin yapıcı, sağduyulu ve mantıklı bir şekilde birliği, beraberliği desteklemesini bekliyoruz. Toplumsal kutuplaşmaya son vererek, ortak akılda buluşmaları ülkenin geleceğine ışık tutacaktır. Biran önce ülkemizin koşullarına artık cevap vermeyen ve dar gelen yeni bir Anayasa'nın meclis gündemine alınması iş camiamızın ortak beklentisidir” dedi.

Türkiye’yi bir bütün olarak görmek gerektiğinin altını çizen Başkan Geliş; “Seçim sonucunu da herkesin milli iradeye saygıyla kabul edip, bu saatten sonra ülkenin geleceğine katkı sunacak çalışmalara ve çabalara destek vermesini bekliyoruz. Çözüm süreci için de, bu yaklaşımlar olursa, yapıcı adımlarla geçmiş olumsuzlukları tecrübe edinerek, olumlu bir katkı sunacağına inanıyorum.

Bir partinin düşüp biri yükseliyorsa bundan ders çıkarmak lazım. Herkesin haziran sonuçlarını ve kasım sonuçlarını göz önüne koyup, ona göre kendini gözden geçirmesi gerektiğine inanıyoruz. Türkiye’yi bir bütün olarak görmemiz lazım. Bugün bir bölge sıkıntı yaşıyorsa ülkenin hepsine yansıyor. Türkiye’ye bölge bölge olarak değil, bir bütün olarak bakıp, ülkenin geleceğine katkı sunacak birliği ve beraberliği yakalamamız lazım. Yeni kurulacak hükümetin birliğe, beraberliğe ve hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni eder, başarılar dileriz” dedi. 03.11.2015