BAŞKAN GELİŞ TÜRKİYE MADENCİLİK MECLİSİ TOPLANTISINA KATILDI.
 Yönetim Kurulu Başkanımız Sn Osman GELİŞ, TOBB - Odalar ve Borsalar Birliğinin Türkiye Madencilik Meclisinin toplantısına katıldı.

Başkan Geliş, Madencilerin Sektörel gelişmeyi teşvik etmek amacıyla oluşturulan Türkiye Sektör Meclisleri, sektörlerimizde ortak görüşlerin oluşturulmasına ve özel sektör ile yetkili merciler arasında bir temas noktası olarak, kamu-özel sektör işbirliğinin ve koordinasyonunun geliştirilmesine imkân sağlamıştır. Bunun TOBB çatısı altında Türkiye Sektör Meclisleri oluşturulması çok yararlı olmuştur.

Başkan Geliş, Türkiye Madencilik Meclisinin oluşturulması çok faydalı olmuştur. Bizlerde madencilerimizin sorun ve taleplerini burda aktarmak ve çözüm önerilerimizin müzakere edilmesi ve yapılabilecekler konusunda  istişarede bulunuldu.dedi. 23.02.217