BAŞKAN GELİŞ (OSB) ORGANİZE  VE SANAYİ BÖLGESİ'NİN SORUNLARINI AKTARDI.
BAŞKAN GELİŞ (OSB) ORGANİZE VE SANAYİ BÖLGESİ'NİN SORUNLARINI AKTARDI.

Şırnak Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı.

Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonunda, Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Vali Yardımcısı Ali Arıkan başkanlığında Organize Sanayi Bölgesi’nin sorunları masaya yatırıldı.

Toplantıya Ali Arıkan’ın yanı sıra Belediye Başkan Vekili Turan Bedirhanoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş, Meclis üyeleri Emin Saltan, Muhittin Barınç, İsmet Bulmuş, Lokman Benek, Kemal İlhan, Yakup Uca, Metin Dündar, Rıdvan Acar, Heşar Uysal, TSO Genel Sekreter Yrd. Abdurrahman Hazar ve İl Özel İdaresi İşletme Müdürü Muzaffer Elçi katıldı.

Yapılan toplantıda, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş, Organize Sanayi Bölgesinin Yol İnşaatı, Kanalizasyon, yağmur suyu, İçme Suyu, Enerji nakil hattı ve parsellerin düzeltilmesi için talepte bulundu.

Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Vali Yardımcısı Ali Arıkan ve yönetim kurulu heyeti, sorunları yerinde görmek üzere Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ettiler. Organize Sanayi Bölgesinde yapılan incelemelerin ardından Vali Ali İhsan Su'ya sorunları aktarmak için ziyarette bulunuldu.

Vali Su, ilgili kurumlara sorunların çözülmesi için talimat verdi.

TSO Başkanı Geliş, Vali Ali İhsan Su'ya yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.28.03.2017