BAŞKAN GELİŞ, STK BAŞKANLARINA PLAKET TAKDİM ETTİ.

Türkiye Esnaf Televizyonu Haber, Radyo ve Dergisi Genel Koordinatörlüğünün Düzenlediği Yılın En Mükemmel Türkiye Esnaf Oscar'ları Ödül Töreni düzenlendi.

TSO Konferans Salonumuzda düzenlenen Törene; Şırnak Valisi Ali İhsan SU, Belediye Başkan Vekili Sn.Turan BEDİRHANOĞLU, Kanaat Önderi Sn. Arslan TATAR, Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Sn.Heşar HAŞİMOĞLU, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sn. Cemal YATMAN, Şoförler Odası Başkanı Sn. Muhittin CANER, Cizre Esnaf ve Sanatkar Odası Sn.Havzullah MEMDUHOĞLU, Silopi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sn. Sıddık ÖĞMEN, Ziraat Odası Başkanı Sn. Cengizhan TATAR, 5 Nolu Koop.Başkanı Halil ACAR,STK Başkanları, Kurum Amirleri ve Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Osman GELİŞ' te katıldı.

Yılın Esnaf Odaları Birliği Başkanı Seçilen Sayın Heşar HAŞİMOĞLU Ödülünü Şırnak Valisi Sayın Ali İhsan SU'dan aldı.

Başkan GELİŞ, Yılın Esnaf Odaları Birliği Başkanı Seçilen Sayın Heşar HAŞİMOĞLU'na başarılar dileyerek teşekkür etti. Akabinde Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Disiplin kurulu üyelerine plaket takdim etti.13.04.2017