IRAK - DOHUK VALİLİĞİ VE TÜRKİYE IRAK SANAYİCİLERİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ (TISİAD)'IN BİRLİKTE DÜZENLEDİKLERİ 1.IRAK YATIRIM FIRSATLARI ZİRVESİ DÜZENLENDİ.

TISİAD Tarafından Düzenlenen ve Irak - Dohuk Valiliği ev sahipliğinde gerçekleşen zirveye IRAK - DOHUK Valisi Sayın Farhad Ameen ATRUSHİ, TISİAD Başkanı Sayın Nevaf KILIÇ, Habur Mülki İdare Amiri Ümit ALTAY, Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Osman GELİŞ ve çok sayıda iş adamı katıldı.

Başkan GELİŞ, IRAK- DOHUK yatırım fırsatları zirvesinin  bölgemizin gelişmesine, kalkınmasına, istihdamına katkı sunacaktır. Bu iş zirvesinin bölgemize bereketli günlerin gelmesini temenni ediyoruz. Emeği geçenlere ve katılım sağlayanlara teşekkür ederiz. dedi.30.04.2017