ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ  VE STKLARIMIZ İLE  İŞ BİRLİĞİ TOPLANTISI DÜZENLEDİ.
ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ VE STKLARIMIZ İLE İŞ BİRLİĞİ TOPLANTISI DÜZENLEDİ.

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ STKLARIMIZ İLE İŞ BİRLİĞİ TOPLANTISI DÜZENLEDİ.

Şırnak Üniversitesi 4. Toplantısını STK ile Şırnak Üniversitesi Senato Toplantı salonunda Rektör Prof. Dr. Mehmet Emin ERKAN Başkanlığında gerçekleştirildi.

Şehri daha iyi nasıl geliştire biliriz temalı toplantıya Rektör Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. İbrahim Baz Şırnak Ticaret Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş ŞTSO Meclis Başkanı Sıddık Basan, meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cemal Yatman, 5 Nolu Mot.Taş. Koop. Bşk. Şemsettin ZEYREK, Esnaf Kefalet Koop. Bşk. Reşit Osal Esnaf ve İş Adamlarımız Katıldı.

Şırnak Üniversitesi Senato Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda Şırnak Üniversitesinin Faaliyetleri Şırnak'ta Yapılan Çalıştay verileri konusunda Katılımcılar bilgilendirildi katılımcılar ile karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

Katılımcılar Adına Söz Alan Başkan Geliş; İlimizin sorunlarına değinerek, Tarım ve Hayvancılık, Madencilik Ve Mesleki Okulların önemine değindi.

Böyle güzel bir toplantıyı düzenleyen üniversite rektörümüze teşekkür eden, başkan geliş, uzun yıllar üniversitemizde görev yapan katkılar sunan, örf ve adetlerimizi kitaplaştırıp ölümsüzleştiren yrd. Doç. Dr. İbrahim baz hocamıza teşekkür ederek, üniversitemizin de ilimizin gelişmesindeki en büyük kurumlardan olduğunu biliyoruz diyalog ve istişare ile sorunları minimize ederek sorunları azalıp hedefe ulaşmayı kolaylaştıracağını vurguladı . Bu toplantıyı düzenleyen üniversitemize ve güzel düşüncelerini aktaran katılımcılara da teşekkür eder hayırlara vesile olmasını dileriz dedi.

Şırnak Üniversitesinin 4. Sünü düzenlediği toplantı ile ilgili birli geren Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. İbrahim Baz Üniversiteler Bulundukları Şehir bir merkezi yönetimlerle bir köprüdür. Aynı zamanda Üniversiteler mahalli olan sorunları problemleri aynı zamanda fırsatları imkanları Ulusal ve uluslar arası alana taşımakla ilgili bir köprüdür. Bu arada üniversal olan birimini kültürünü mahalli olarak taşımakta bir köprü vazifesi görür.Şırnak Üniversitesi olarak her hafta ya bir esnaf odamızla ya ticaret odalarımızla yada muhtarlarımız STK ile bu Üniversiteyi bu Şehri daha iyi nasıl geliştire biliriz,bunun derdi ve tasası içerisinde olarak sürekli seri toplantılar yapıyoruz. Bu 4. Toplantımızı Şırnak Ticaret Sanayi Odası ve Esnaf Odası’nın katlımı ile gerçekleşti. Bu yıl için belirlediğimiz 18 gurup toplantıları yapacağız bu toplantıların ana konusu da Üniversitenin gelişimi, paydaşlarını artırmak, aynı zamanda Şehrin sorunlarını tespit ederek bunu ilgili yerlerle paylaşmaktır, bu toplantılarımız devam edecek katılımcılara teşekkür ediyorum.” Dedi