Vali Mehmet AKTAŞ odamızı ziyaret etti.
 İlimiz Valisi Sayın Mehmet AKTAŞ, Odamızı ziyaret ederek, Yönetim ve Meclis Kurulumuzla bir araya geldi.

Yapılan görüşmede Başkan Geliş, Esnaf ve tüccarlarımızın sorun ve taleplerini iletti, başta esnaflarımızın zarar ziyanlarının ödenmesi, Belediyenin yapı kullanma izninin verilmesi ve riskli alanların imara açılması, Madencilik sektöründe yaşanan sorunların teşvik ile giderilmesi, Ulaşım da yaşanan sıkıntıların bitirilmesi, Tarım ve Hayvancılık sektörünün canlanması, Habur sınır kapısının akışkanlığının hızlandırılması gibi, bu sorunların çözülmesi durumunda ekonomi ve istihdama çok yarar sağlayacağını aktardı.

Vali Aktaş, Sorunları siz değerli iş camiasından dinlemek iyi oldu, bu sorunların kısa bir zamanda çözülmesi için hızlandıracağını ve takipçisi olacaklarını belirtti.06.12.2017