BAŞBAKAN YARDIMCIMIZ SAYIN FİKRİ IŞIK ODAMIZI ZİYARET ETTİ.
 Başbakan yardımcımız Sayın Fikri IŞIK Odamızı ziyaret ederek, STK temsilcileriyle ve işadamlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi.
Toplantıda Odamız Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Osman GELİŞ “üyelerimizin ve şehrimizin yaşadığı sıkıntıları 8 ana başlık altında kendileriyle paylaşarak ilgili bakanlıklar ve kurumlar nezdinde kendilerinden destek talep etti.”

Sayın Fikri IŞIK’ta yaptığı konuşmada Şırnak çok büyük bir değişim olmuş. Şehir adeta yeniden ayağa kalkıyor. Alt yapısıyla üst yapısıyla yepyeni bir Şırnak doğuyor. Ve geleceğe yönelik çok ciddi yatırım planları var. Bu da bizleri çok sevindiriyor. Yaşanan sıkıntıların biran önce giderilmesi Hükümetimiz her zaman sizlerin yanında olmuş olup, bu yatırım ve destekleri sürdürecektir.”diye konuştu.

Konuşmalardan sonra Odamız Meclis Kurulu Başkanı Sıddık BASAN ve Yönetim Kurulu Başkanımız Osman GELİŞ tarafından kendilerine hediye takdim edildikten sonra Odamızdan ayrıldılar.04.02.2018