Başkan Geliş; Ekonomi İşbirliği Toplantısı Kapsamında Bölge İş Adamları ile Bir Araya Geldi.

İlimiz Valisi Sayın Mehmet Aktas Başkanlığında ve Odalarımız Öncülüğünde Şehri Nuh Otel'in Konferans Salonunda "Ekonomi İşbirliği Toplantısı” yapıldı.

Yapılan Toplantıya; İlimiz Valisi Mehmet Aktaş, Şırnak Belediye Başkan V. Turan Bedirhanoğlu, Şırnak Üniversitesi Rektörü Mehmet Emin Erkan, Meclis Başkanımız Sıddık Basan, Yönetim Kurulu Başkanımız Osman Geliş, Meclis Üyelerimiz,STK temsilcileri, Bölge İş Adamları, Banka Müdürleri ve Kurum Amirleri katıldı.

Başkan Geliş; İşverenlerimizin güncel sorunlarını ve yaşadıkları sıkıntılara değinerek, kurumların daha bir özverili davranmaları hususunu dile getirdi. İşverenlerimizin desteklerden daha çok yararlanmaları için iş kolu ile ilgili sunum yapan kurum müdürlerine teşekkür etti. Özellikle bütün sorunlara çözüm odaklı sıcak yaklaşım gösteren ve herzaman ulaştığımız Valimiz Sayın Mehmet Aktaş’a teşekkür ederek, saygılar sundu.13.12.2018