BAŞKAN GELİŞ, TOBB TÜRKİYE SEKTÖREL VE EKONOMİ ŞURASI, TOBB 2019 İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ TOPLANTILARINA KATILDI.

Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Osman Geliş, TOBB Türkiye Sektörel ve Ekonomi Şurası ile İstihdam Seferberliği 2019 Tanıtım Toplantılarına katıldı.

TOBB’ da Yapılan Toplantıya, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Fatih Dönmez, Tarım ve Orman Bakanı Sayın Bekir Pakdemirli, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Zehra Zümrüt Selçuk, Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk, Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar Pekcan, Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Berat Albayrak ve Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mehmet Nuri Ersoy’un katılımlarııyla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun evsahipliğinde yapıldı.

Toplantıda; 61 Sektör Meclisi temsilcileri söz alarak, sektör sorunlarını ve çözüm önerilerini sundular. Şuraya bine yakın iş insanı katıldı.

TOBB Başkanı Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, istihdam seferberliği başlatılması konusuna Bakan Selçuk ve Bakan Albayrak ile bir araya gelip çalıştıklarını ifade ederek, iki bakanın olumlu yaklaşımlarıyla teşviklerin tasarlandığını söyledi.

Başkan Hisarcıklıoğlu, " Türk iş dünyası için böyle bir hızlı hareket eden bakanlarımıza huzurunuzda teşekkür ediyorum. İşte burada sizlerle birlikte 2019 İstihdam Seferberliğini başlatıyoruz.

Cumhurbaşkanımızın istihdam seferberliği çağrısına yönelik ilk adımı atıyor, kampanyayı başlatıyoruz. Sloganımız ‘Burası Türkiye Burada İş Var’. TOBB, sektör meclislerimiz ve odalar-borsalar olarak bu kampanyayı 81 ilde ve 160 ilçede en yaygın şekilde tanıtacak ve en geniş katılımın sağlanması için çalışacağız.” Dedi.26.02.2019