BAŞKAN GELİŞ, IRAK (ERBİL) İŞ GEZİSİNE KATILDI.

Yönetim Kurulu Başkanımız Osman Geliş, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, Meclis Üyemiz Kemal Palta ve beraberindeki heyet ile birlikte Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimine bir ziyaret gerçekleştirdi.

İş adamları heyeti Irak Erbil' de düzenlenen Uluslararası İnşaat fuarına katıldı.

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, Yönetim Kurulu Başkanımız Osman Geliş ve Meclis Üyemiz Kemal Palta ile Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi (IKBY) Erbil Valisi Nevzat Hadi Mavlood, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Erbil Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dr. Dara Jalıl Al-Khayat, Duhok Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Eyad Ebdulhelîm ve T.C. Erbil Başkonsolosu Hakan Karaçay'ı makamında ziyaret etti.

Yapılan Ziyaretlerde Başkan Geliş; Bölgede yapılan ihracatın artması, İhracatçılarımızın sorunları, Gümrük kapısında giriş ve çıkışların hızlandırılması, Alınan yüksek vergiler, Kalite kontrol firmasının yaşattığı problemleri dile getirdi.22.04.2019