Esnaflarımızın Sorunları Odamız da Görüşüldü.

Yönetim Kurulu Başkanımız Osman Geliş, AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Erkan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Zafer Sökmen, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Rahmet Taşar, Zarar Tespit Komisyonu Müdürü Furkan Kiraz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cemal Yatman, Esnaf ve Kefalet Kooperatif Başkanı Reşit Osal ile esnaflarımızla beraber odamızda bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda, terörden zarar gören işyeri sahiplerinin sorun ve talepleri dinlendi. Çeşitli nedenlerle zarar bedellerini alamayan ve vergi kaydı olmadığı için hak sahibi olamayan esnafların mağduriyetlerin giderilmesi için fikir alışverişinde bulunuldu. Yıkılan işyerlerinin yerine inşa edilen işyerlerinin yetersizliği konusu masaya yatırıldı.

Başkan Geliş, esnafın yaşadığı sorun ve sıkıntılar giderilene kadar konun takipçisi olacağını, yetkili ve ilgililerle mağduriyetlerin giderilmesi için gerekli görüşmeleri yapacağını belirtti.

Toplantıya katılım sağlayıp, esnafımızın sorunlarıyla yakından ilgilenen AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Erkan’a, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Zafer Sökmen’e, Zarar Tespit Komisyonu Müdürü Furkan Kiraz’a teşekkür etti.01.08.2019