STK TEMSİLCİLERİ İŞ CAMİASININ SORUNLARINI GÖRÜŞTÜ.

Meclis Kurulu Başkanımız Sıddık Basan, Yönetim Kurulu Başkanımız Osman GELİŞ, Şırnak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Heşar HAŞİMOĞLU, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cemal Yatman, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muhyettin Caner, Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Reşit Osal ile birlikte Ak Parti İl Başkanı İbrahim Halil ERKAN ve İl teşkilatını makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Toki tarafından yapılan işyerlerinin teslimi, eksik yapılan işyerlerinin durumu, mahkemelik olan hasar tespitlerin durumu, iş camiasının kredi ve SGK Prim borçlarının yapılanması ve elektrik sorunları hakkında neler yapılabilir, bu sorunlar nasıl çözülebilir konusunda istişarelerde bulundular.