Ticaret Bakan Yardımcısı Sn. Rıza Tuna Turgay İlimizi Ziyaret Etti.
 Ticaret Bakanı Yardımcısı Rıza Tuna Turgay beraberinde Gümrük Turizm İşletmeleri Başkanı Arif Parmaksız, GTİ Genel Müdürü Ömür Çebeş ile birlikte bir dizi temas ve görüşmelerde bulunmak için ilimizi ziyaret etti.

Ticaret Bakan Yardımcısı Turgay ve beraberindeki heyeti Silopi Kaymakamı Dr. Sezer Işıktaş, Ak Parti İl Başkanı Halil İbrahim Erkan, Yönetim Kurulu Başkanımız Osman Geliş, Habur İpekyolu Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Mehmet Enver Kök, Habur Gümrük Turizm İşletmeleri Müdürü Vedat Şahin ve ilgili kurum müdürleri karşıladı.

Ticaret Bakan Yardımcısı Sn. Turgay, Şırnak Valiliği ve Şırnak Belediyesine nezaket ziyaretinde bulundu.

Bakan Yardımcısı Turgay ve beraberindeki heyete eşlik eden Başkan Geliş ile birlikte Habur Sınır kapısını ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Başkan Geliş; Silopi ilçemizde ihtisaslı OSB’nin kurulması, Un ihracatı yapan firmalarımız ile Nakliyecilerinin yaşadığı sorunlar ve Habur Sınır Kapısında yaşanan sorun ve talep önerileri içeren dosyayı Bakan Yardımcısı Turgay’a takdim etti.

Heyet yapılan görüşme ve ziyaretlerin ardından ilimizden ayrıldı.27.02.2020