STK’lardan Komutanlara Ziyaret
 Yönetim Kurulu Başkanımız Osman Geliş beraberinde Şırnak Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği Başkanı Heşar haşimoğlu, Şırnak Esnaf Odası Başkanı Cemal Yatman, Ziraat Odası Başkanı Cengizhan Tatar, Şırnak Şoförler Odası Başkanı Muhittin Caner, Uludere Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Naif Çalışkan, 5 Nolu Mot. Taş. Koop. Bşk. UfŞemsettin Zeyrek, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Derman Altan, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ayşe İskenderoğlu, Yönetim ile Meclis Üyelerimiz ve Genel Sekreterimiz Cihat Sakın; Şırnak Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Ahmet Hacıoğlu, İl jandarma Alay Komutanı Albay Tamer Bilacan'ı makamlarında ziyaret ettiler.

Başkan Geliş’in İdlib’ te şehit olan askerlerimiz için başsağlığı dilemesinin ardından ilimizin güncel konuları hakkında görüşüldü.06.03.2020