VALİ PEHLİVAN’A VEDA GECESİ DÜZENLENDİ
 Yaklaşık 2,5 yılı aşkın süredir İlimizde görev yapan ve Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile Mersin Valiliğine atanan Şırnak Valimiz Sayın Ali Hamza PEHLİVAN’ A Şehri Nuh Otelde veda gecesi düzenlendi.
Şırnak Belediyesi tarafından organize edilen veda gecesi programına Şırnak Milletvekilimiz Sn Rizgin BİRLİK, Şırnak Belediye Başkan Sn Mehmet YARKA, Yönetim Kurulu Başkanımız Sn Osman GELİŞ, Şırnak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkan Vekili Sn.Muhyettin CANER, ESKK Başkanı Sn Reşit OSAL, 5 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Koop. Bşk. Mehmet KATAR, KSS Başkanı Sn Hacı YÜREK, Meslek Oda Temsilcilerinin yanısıra İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İlçe Kaymakamları, Vali Yardımcıları, Kurum Amirleri, Sivil Toplum kuruluşları ve vatandaşlar katılım sağladı.
Program sonunda Valimiz Sayın Ali Hamza PEHLİVAN’ ın ilimizde görev yaptığı süre içerisinde gerek İlimizin kalkınmasına yapmış olduğu katkı ve hizmetler ile her daim Esnaf ve İş camiamızın yanında olması ve teşkilatımızın sorunlarını çözmede sunmuş oldukları katkı ve hizmetlerden dolayı Şırnak Esnaf ve iş camiamız ile Meslek Odalarımız adına Başkan Geliş Jirki kilimi takdim etti.