Silopi’de ‘Bureau Veritas’ temsilciği hizmete açıldı
 ŞIRNAK - Şırnak’ın Silopi ilçesinde, Habur Sınır Kapısı’ndan ithalat ve ihracat yapan firmaların belgelendirme, kontrol ve analiz ihtiyacını giderecek olan Bureau Veritas temsilciliği hizmete açıldı.
Grand Otel’de gerçekleştirilen açılış törenine Şırnak Vali Yardımcısı ve aynı zamanda Habur Mülki İdare Amiri Turgay İlhan, Bureau Veritas Türkiye Genel Müdürü Rıza Başkan, Bureau Veritas üyeleri, Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş ve çok sayıda davetli katıldı.
Şirketin kuruluşu hakkında bilgi veren Bureau Veritas Türkiye Genel Müdürü Rıza Başkan, Türkiye’de çektikleri zorluklara dikkat çekti. Kendilerine yardımcı olan herkese teşekkür eden Rıza Başkan, Silopi’de ısrarla kendilerine ofis açılması için büyük desteklerde bulunduğunu belirttiği Habur Mülki İdare Amiri Turgay İlhan’a teşekkürlerini ifade etti.
İhracatçılara seslenen Rıza Başkan, “Hepinize bir telefon kadar yakınız. En ufak bir probleminiz olduğunda aramaktan ve yazmaktan çekinmeyin. Probleminizi çözmek için buradayız. Önünüzü açmak için buradayız. Bakanlıkla irtibat halindeyiz. Bu nedenle en ufak problemlerinizi bile paylaşırsanız çok seviniriz.“ diye konuştu.
Konuşmanın ardından Rıza Başkan, Turgay İlhan’a plaket verdi. Silopi Ticaret ve Sanayi Odası’nda 2 odada hizmet verecek Bureau Veritas’ın açılışı yapıldı.