Ticaret Bakanımız Mehmet Muş, iş dünyası kuruluşları, TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Oda ve Borsalarımız, KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt, Yönetim Kurulu Başkanımız Osman Geliş, DEİK Yönetim Kurulu Üyesi hemşerimiz Mesut Acar’la (ACARSAN HOLDİNG) ile birlikte "Samsun Yatırım ve İhracat Zirvesi"ne katıldı.
Gerçekleştirilen zirveye, Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un yanısıra Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Samsun Milletvekilleri Çiğdem Karaaslan, Fuat Köktaş, Yusuf Ziya Yılmaz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, protokol üyeleri, Türkiye’nin önde gelen sanayicileri ve ünlü isimlerin katılımları ile gerçekleşti.