TSO BAŞKANI GELİŞ, TOBB BAŞKANI SAYIN RİFAT HİSARCIKLIOĞLU’ NU MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

TSO seçimlerinden sonra Oda başkanlarını kabul eden TOBB Başkanı Rifat HİSARCIKILIOĞLU seçimde güven tazeleyen Şırnak TSO Başkanı Osman GELİŞ,  ve TSO Meclis Başkanı Sıddık BASAN’ ı makamında kabul etti.

Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Geliş şunları söyledi:

“Sayın Birlik Başkanımız Rifat Bey’i makamında ziyaret ettik. İlimizin, bölgemizin sorunlarını aktardık. Kendisinin çok güzel hizmetleri oldu. Son 10 yılda TOBB’u çok yüksek mevkilere getirdi. ve sadece Türkiye’de değil dünya kamuoyunda TOBB’un standartları yükseldi. Gerek hizmet kalitesinde, gerek genç girişimci ve kadın girişimcilerinde güzel hizmetler sergilediler. Hem kendisine bu hizmetlerinden dolayı teşekkür edip hem de kendisine yeni seçilen arkadaşlarımla tanışma fırsatı oldu. Ayrıca kendisini çok yakın takip edip, Çözüm süreci ile alakalı olumlu tavırları ve akil insanları heyetinin Akdeniz bölge başkanı seçilmesi iş camiamızı oldukça sevindirmiştir. Değerli başkanımızın bu başarılı çalışmaları bizlere de başarı ve güzellik katıyor.  Kendisiyle beraber çalışmaktan gurur duyuyoruz. Yüce rabbim yar ve yardımcısı olsun. Her anlamda yanında olduğumuzu ve desteklediğimizi  dile getirdik, İlimiz de emirlerini beklediğimizi arz ettik, Tamamen bir ziyaret babında. Bir de yöremizin bazı sorunlarını kendilerine aktardık. Çok yakın ilgi, alaka gördük, kendisine teşekkür ediyoruz.” Dedi.