28 BAYAN KURSİYERE SERTİFİKALARI TÖRENLE VERİLDİ
 28 BAYAN KURSİYERE SERTİFİKALARI TÖRENLE VERİLDİ.

Şırnak Ticaret ve Sanayi Odamız ile Dicle Kalkınma Ajansı İşbirliğiyle Hazırlanan Proje Yazma Eğitimi Alan 28 Bayan Kursiyere Sertifikaları Törenle Verildi.

Şırnak’ta, Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda düzenlenen törende konuşan Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş,  Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası ile Dicle Kalkınma Ajansı işbirliği ile bir hafta süren Projesi Yazma Eğitimi düzenlediklerini söyledi.

Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş, “Şırnak Ticaret Ve Sanayi Odası Ve Dicle Kalkınma Ajansı ile ortaklaşa kadın girişimcilere bir hafta süren proje yazma eğitimi verdik. Bu proje yazma eğitiminde 28 bayan arkadaşımız sertifika almaya hak kazandı. Biz bayan girişimcilerimizin daha fazla olmasını istiyoruz. Kalkınma ajansımızın, KOSGEB’in ve İŞ-KUR’dan projeler hazırlayarak hayatlarını daha iyi idame etmeleri için iş gücün içine girmelerini istiyoruz. Bu gün yeni valimiz Hasan İpek’i de ağırladık. Geldiği yerden biliyoruz. Genç girişimcilere, kadın girişimcilere bakış açısı güzel. Kadın girişimcilerimiz ile birlikte Şırnak’a daha güzel katkı sunmalıyız” dedi.

Konuşmaların ardından, eğitimi başarıyla tamamlayan 28 bayan kursiyere sertifikaları verildi.(Menduh DENİZ)