TSO BAŞKANI GELİŞ, BAKAN YARDIMCISINA SORUNLARI AKTARDI.

Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş,  Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yrd. Prof. Dr. Davut KAVRANOĞLU’ dan söz aldık. Dedi.

Şırnak’a gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yrd. Prof. Dr. Davut KAVRANOĞLU  Şırnak Şehr-i Nuh Otelde bir araya gelen Şırnak Ticaret Sanayi Odası Başkanı Osman GELİŞ; küçük ve orta ölçekli Esnaflarımızın KOSGEB kredilerden yararlanması konusu ve Şırnak Organize Sanayi Bölgesi ile Cizre Organize Sanayi Bölgesi sorunlarının  bir an önce giderilerek hayata geçirilmesi taleplerini iletti.

Bu sorunların çözülmesi aşamasında ilimizin ekonomisinin canlanacağı gibi istihdam ve işsizliğe de çok fayda sağlayacağını kendilerine aktardı.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yrd. Prof. Dr. Davut KAVRANOĞLU tarafımıza konuların takipçisi olacağını ve sorunların giderileceği sözünü verdi.Dedi.