Başkan GELİŞ,Türkiye'nin İş Kadınlarını Ağırladı.

Şırnak Milletvekili Sayın Mehmet Emin DİNDAR,  Şırnak Valisi Hasan İPEK' in Eşi Gülten İPEK, TOBB  İstanbul Ticaret Odası kadın Kurulu Başkanı Sayın Hatice DİNÇBAL KAL, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sayın Yasemin KEFÇELİ, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Genel Müdürü Sayın Muammer GÜNER , Anadolu Jet'in Genel Müdür Yrd. Sayın İbrahim DOĞAN ve beraberin deki heyetle beraber Şırnak TSO Konferans salonunda Şırnaklı İş Kadınlarıyla bir araya  geldiler.

Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda TSO' nun ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda; Katılımcılara Şırnak ilinin tanıtım filmi ve slayt gösterisi ile Anadolu Jet'in tanıtım filmleri izletildi.

TSO Başkanı Geliş Konuşmasında; Sizleri  Sizleri Nuh A.S’ ın diyarında, mübarek Cudi dağının eteklerinde; Sevgiye, şefkate, huzura, gönül birlikteliğine susamış Şehr-i Nuh ilimiz de ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türkçe ve Kürtçe hoş geldiniz diyerek, Ülkemizin İş Kadınlarını burada ağırlamanın ayrı bir gurur verdiğini dile getiren başkan Geliş; İlimizde yatırım yapmaları ve yurt dışı gezilerini, yurt içine çevirip, İlimiz ve ilçelerimizin Tarihi yerlerini, Kaplıcalarını, zengin doğasını ziyaret etmelerini  dile getirdi.  Bu ziyaretlerin ilimiz ve ilçelerine ekonomik alanda katkı sağlayacağı gibi,  İş kadınlarımızın birbirleriyle tanışıp  ve kaynaşmalarına vesile olacaktır, dedi.

Şırnak TSO Başkanı Osman GELİŞ; toplantı da yaptığı ikili görüşmeler ile, Anadolu Jet Genel Müdür yardımcısı İbrahim DOĞAN 'dan 2014 yılı Ocak ayı içerisinde haftanın yedi günü İstanbul Sabiha Gökçen ve Ankara'ya karşılıklı uçuş , ayrıca TÜRSAB Genel Müdürü Muammer GÜNER' den ise yurtiçi paket turların içerisine Şırnak ve çevre ilçelerimizin de dahil edilmesi sözlerini aldı.

Daha sonra  TSO Başkanı Osman GELİŞ tarafından konuşmacılara çeşitli hediyeler takdim edilerek, etkinlik son buldu.