TSO BAŞKANI GELİŞ,  TOBB PERAKENDE TİCARET TOPLANTISINA KATILDI.
TSO BAŞKANI GELİŞ, TOBB PERAKENDE TİCARET TOPLANTISINA KATILDI.
Gümrük ve Turizm  Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin ortaklaşa düzenledikleri  Perakende ticaret çalıştayına  katılan TOBB TSO Konsey Bşk.Yrd. ve Şırnak TSO Başkan Osman Geliş, Ülke genelinde perakende ticaret yapan alışveriş merkezlerinin sorunları ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Gümrük ve Turizm  Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin ortaklaşa düzenledikleri  Perakende ticaret çalıştayına  Gümrük ve Ticaret Bakan Yrd. Fatih Metin, Genel Müdürler,STK Başkanları, Esnaf Odaları ve Ticaret ve Sanayi Oda başkanları katıldı. Çalıştaya  TOBB TSO konseyi Bşk. yrd. ve Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş’de  katılarak Ülke genelinde perakende ticaretle alakalı alışveriş merkezlerinde yapılacak yeni  düzenlemelerde görüş alışverişi yapıldı.

Geniş kapsamlı yapılan toplantıda perakende ticareti yapan firma ve alışveriş merkezlerinin sorunlarının giderilmesi ve yeni hazırlanacak kanun tasarısında yeni düzenleme yapılması için Kurumlardan, Esnaf  odaları ve Ticaret ve Sanayi oda başkanlarından görüş fikir alışverişin de bulunuldu.