Yeni Yıl, herkese sevinç, barış ve huzur getirsin.

TSO BAŞKANI GELİŞ YENİ YILI KUTLADI.

Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımlayan TSO Başkanı Geliş; 2014’de herkes için daha fazla, sevgi, barış ve refah diledi. Geliş, “ birbirimize daha çok sarılacağımız, hoşgörü ve sevginin arttığı, ülkemizin gelecekteki hedeflerine büyük adımlarla yaklaştığı, komşu ülkeler  ile birlik ve beraberliğimizi güçlendirecek, bölgemizde ve ilimizde barışın egemen olduğu  bir yıl olsun” ifadesini kullandı.

Dileğimiz odur ki; nefret ve düşmanlık yerini, her yerde, her gönülde barış, sevgi ve kardeşliğe bıraksın. Dünyada ekonomi, teknoloji, insan hakları başta olmak üzere uygarlığın her alanında büyük bir yarış var. Bize yakışan da bu yarışta zirveye oynamaktır, İnsanı yücelten ne kadar güzel değer varsa onları sahiplenmektir.

Bizim mayamız sevgiyle, kardeşlikle yoğrulmuş. Bu duygular bize barışı ve huzuru , huzur bol ticareti, ticaret de zenginliği getirecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle,  bütün halkımızın ve insanlığın yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum.” Dedi.

Osman GELİŞ

Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı