DİKA 2014 yılı Mali Destek Programı Odamız ev sahipliğinde konferans salonumuzda düzenlendi.
 Dicle Kalkınma Ajansının 2014 yılı Mali Destek Programına; İlimiz Valisi Sayın Hasan İPEK, TSO Başkanı Sayın Osman GELİŞ, DİKA Genel Sekreteri Sayın Tabib GÜLBAĞ, STK Temsilcileri ve ilgili kurum müdürlerinin katılımlarıyla  Odamız konferans salonunda gerçekleşti.

TSO Başkanı GELİŞ; Sektörel Gelişim, Turizm, Kent ve Sanayi Altyapısı, Tarımsal Üretimde Su Kaynaklarının Etkili Kullanımı alanlarında üyelerimizin başvurmaları için ilimiz de bulunan DiKA Ofislerimizdeki koordinatör ve uzman arkadaşlarla iletişeme geçmelerini istiyoruz.dedi.

Başkan GELİŞ, Bu üç alanda başvuru yapacak üyelerimizin her konuda onlara destek olacağımızı, yol göstermesi konusunda TSO' nun olanaklarını seferber edeceğimizi, proje hazırlama da ilgili proje yazma danışman firmalarla irtibata geçmesi konusunda asli görevimiz olduğunu belirtmek isterim.dedi.